top of page
Red Toothbrush

Thuis-Mondzorg

Mondhygiënist bij u aan huis 

IMG_3EB66E41A603-1.jpeg

Mijn naam is Kasper Jacobs, verpleegkundige en mondhygiënist 

Thuis-mondzorg is voor iedereen, jong en oud. Ik verlaag de drempel voor mondzorg zodat iedereen kan genieten van een gezonde mond.

Werkwijze 

Mondzorg aan huis in 5 stappen 

Stap 1.

Maak een afspraak per telefoon of via het contactformulier

Stap 2.

Ik kom bij u thuis met de benodigde 

tandheelkundige apparatuur

Stap 3.

Het behandelplan wordt met u besproken en na akkoord uitgevoerd

Stap 4.

Er wordt eventueel een vervolgafspraak ingepland

Stap 5.

 

De factuur wordt automatisch naar uw zorgverzekeraar gestuurd.   

Behandelingen

Aanmelden voor Thuis-Mondzorg

Behandelingen

Als u op leeftijd bent, is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan uw mondgezondheid. Onze ervaren mondhygiënisten bieden u een complete mondzorg aan, waarbij we rekening houden met uw specifieke behoeften en beperkingen.

Onze diensten omvatten onder andere:

  • Preventie: we helpen u om tandbederf en gaatjes te voorkomen door middel van professionele reiniging en advies over mondhygiëne.

  • Behandeling: we behandelen eventuele problemen zoals tandbederf, ontstekingen en gevoelige tanden snel en efficiënt, zonder dat u de deur uit hoeft.

  • Onderhoud: we zorgen voor regelmatige controles om eventuele problemen op te sporen en op te lossen voordat ze erger worden.

Onze mondhygiënisten komen bij u thuis, zodat u niet hoeft te reizen en u zich op uw gemak voelt. Wij beschikken over de laatste technologie en methoden om u een comfortabele behandeling te bieden.

Bel ons vandaag nog op om een afspraak te maken en ervaar hoe gemakkelijk en pijnloos Thuis-Mondzorg kan zijn. Wij staan klaar om u te helpen uw mondgezondheid te behouden!

Behandelingen kunnen overal in huis uitgevoerd worden, het enige wat wij vragen is stromend water en gebruik te mogen maken van een stopcontact. Omdat de apparatuur zwaar is, kunnen wij alleen op de begane grond of met de aanwezigheid van een lift behandelingen uitvoeren. 

Screenshot 2022-02-11 at 12.11.25.png
bottom of page