top of page
Red Toothbrush

Thuis-Mondzorg

Mondhygiënist bij u aan huis 

Onze diensten

Bij ons begrijpen we hoe belangrijk het is om kinderen van jongs af aan te leren hoe ze goed voor hun tanden moeten zorgen. Maar we begrijpen ook dat het niet altijd gemakkelijk is om met kinderen naar de mondhygiënist te gaan. Daarom bieden wij nu onze diensten aan om een mondhygiënist naar uw huis te laten komen!

 

Onze mondhygiënist is speciaal getraind om kinderen te helpen bij het onderhouden van een goede mondgezondheid. We bieden diensten aan zoals het schoonmaken van tanden, het aanbrengen van fluoride en het geven van advies over hoe kinderen hun tanden beter kunnen verzorgen.

 

We willen dat het voor u en uw kind zo gemakkelijk mogelijk is om van onze diensten gebruik te maken. Daarom komen we graag naar uw huis, op een moment dat het voor u en uw kind het beste uitkomt. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het regelen van oppas of over het missen van werk of school.

 

Het goede nieuws is dat onze diensten volledig worden vergoed uit de basisverzekering! Je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten en kunt erop vertrouwen dat uw kind de best mogelijke zorg krijgt.

 

Dus waar wacht je nog op? Klik op de knop hieronder om nu een afspraak te maken met onze mondhygiënist aan huis! 

Brushing Teeth

Mijn naam is Kasper Jacobs, verpleegkundige en mondhygiënist 

Voorkom gaatjes en tandvleesproblemen bij uw kind. Thuis-Mondzorg komt gratis bij u aan huis voor advies en preventieve mondzorg!  

 

Angstig voor de mondhygiënist?

Kinderen vinden het vaak minder eng om thuis hun mond open te doen dan in de praktijk, neem vrijblijvend contact op voor advies of om een afspraak in te plannen. 

Ook na schooltijd en in de avonduren!

e21f38d0-f4f2-49d1-9063-43acdd98965e.JPG

Plan hier uw afspraak in!

Screenshot 2022-02-11 at 12.11.25.png
bottom of page