top of page

Mondzorg voor kinderen

Als ouder is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de mondgezondheid van uw kinderen goed wordt onderhouden. Vanaf jonge leeftijd moeten kinderen regelmatig naar de tandarts en mondhygiënist om hun tanden en tandvlees gezond te houden. Helaas kan het lastig zijn om met kinderen naar de tandarts te gaan, vooral als ze angstig zijn voor de tandarts of mobiliteitsproblemen hebben. Gelukkig biedt Thuis Mondzorg de perfecte oplossing: mondhygiëne aan huis!

Wist u dat mondzorg voor kinderen tot 18 jaar vergoed wordt vanuit de basisverzekering? Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten van mondzorg voor uw kinderen. Thuis Mondzorg biedt deskundige en kindvriendelijke mondzorg aan huis voor kinderen van alle leeftijden.

Onze ervaren mondhygiënisten zijn volledig uitgerust om uw kinderen te voorzien van alle benodigde zorg, waaronder tandsteen verwijderen, tandvleesbehandelingen, preventie van tandbederf en het geven van mondverzorgingsadvies. Bovendien zijn onze mondhygiënisten getraind om met kinderen om te gaan en hen op hun gemak te stellen tijdens de behandeling.

We begrijpen dat het lastig kan zijn om met kinderen naar de mondhygiënist te gaan, vooral als ze speciale behoeften hebben of angstig zijn voor de mondhygiënist. Onze mondhygiënisten komen naar u toe, zodat uw kinderen in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven en de stress van een mondzorg afspraa wordt verminderd.

Bij Thuis Mondzorg nemen we de gezondheid van uw kinderen zeer serieus en daarom hanteren we strikte hygiëneprotocollen om ervoor te zorgen dat al onze apparatuur en instrumenten grondig worden gereinigd en gedesinfecteerd voor elke behandeling. Bovendien werken we alleen met de meest moderne en geavanceerde apparatuur om de best mogelijke zorg te bieden.

In het kort, Thuis Mondzorg biedt hoogwaardige en kindvriendelijke mondzorgdiensten aan huis voor kinderen tot 18 jaar, vergoed vanuit de basisverzekering. Onze ervaren mondhygiënisten zorgen ervoor dat uw kinderen de best mogelijke zorg krijgen, in hun vertrouwde omgeving. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons u helpen de mondgezondheid van uw kinderen op peil te houden!

bottom of page