top of page
Red Toothbrush

Thuis-Mondzorg

Mondhygiënist bij u aan huis 

Onze diensten

Welkom bij Thuis Mondzorg, uw mondhygiënist aan huis in Zutphen en omgeving! 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot goede mondzorg,Fijn dat u interesse toont in de mondgezondheid van u en/of uw kind. Ons doel is om iedereen te voorzien van een gezonde en pijnvrije mond ook voor diegene die angstig zijn! 

 

De zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering bij kinderen tot 18 jaar, u hoeft dus alleen thuis te zijn en wij doen de rest! We sturen zelfs de factuur meteen naar uw zorgverzekeraar zodat u hier niks voor hoeft te doen. 

 

Volwassenen vanaf 18 jaar krijgen de mondzorg vergoed vanuit de aanvullende tandartsverzekering, voor het precieze bedrag kunt u uw verzekeraar bellen of even contact opnemen met mij. 

 

Angstig voor de mondhygiënist? Omdat wij de preventieve behandelingen thuis uitvoeren, in een veilige en vertrouwde omgeving. Onze cliënten ervaren dit als veel aangenamer dan het bezoeken van een praktijk.

Ik ga liever naar de tandarts om te laten zien hoe goed ik mijn tanden heb gepoetst, dan dat ik bang ben voor het laten vullen van een gaatje.

Voorkomen is beter dan genezen! 

 

We bieden diensten aan zoals het schoonmaken van tanden (verwijderen van tandsteen en aanslag), het aanbrengen van fluoride en het geven van advies over hoe kinderen en ouderen hun tanden beter kunnen verzorgen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten als mondhygiënist aan huis in Zutphen en omgeving?
 

Laat uw gegevens achter en ik zal binnen 1-2 werkdagen contact met u opnemen. 
 

Brushing Teeth

Mijn naam is Kasper Jacobs, verpleegkundige en mondhygiënist 

Voorkom gaatjes en tandvleesproblemen bij uw kind. Thuis-Mondzorg komt gratis bij u aan huis voor advies en preventieve mondzorg!  

 

Angstig voor de mondhygiënist?

Kinderen vinden het vaak minder eng om thuis hun mond open te doen dan in de praktijk, neem vrijblijvend contact op voor advies of om een afspraak in te plannen. 

Ook na schooltijd en in de avonduren!

Kasper Jacobs, mondhygiënist

Plan hier uw afspraak in!

Logo Thuis-Mondzorg
bottom of page