top of page

Mondzorg op afstand 

Valt u net buiten de behandelregio van Thuis-Mondzorg maar wilt u wel mondzorg ontvangen? Dan kunt u een videoconsult met een van onze mondhygiënisten inplannen. Stuur ons een Whatsapp of bel naar 085-2129614 en geef aan dat het om een videoconsult gaat. 

 

Voordelen van mondzorg op afstand 

1. Gemak: Geen reistijd of wachttijden in de wachtkamer. Consulten kunnen plaatsvinden op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.

2. Toegankelijkheid: Toegang tot professionele mondhygiëne zorg, zelfs in afgelegen gebieden of voor mensen met mobiliteitsbeperkingen.

3. Kostenbesparend: Voor kinderen onder de 18 jaar wordt mondzorg op afstand volledig vergoed door de zorgverzekering, waardoor het financieel toegankelijk is voor gezinnen.

4. Preventief: Door regelmatig advies en instructies te krijgen, kunnen mondproblemen zoals gaatjes en tandvleesproblemen worden voorkomen, waardoor de algehele mondgezondheid wordt bevorderd.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Plan een afspraak in door ons te Whatsappen. Geen gedoe met telefoongesprekken of wachten aan de lijn. Stuur ons gewoon een berichtje en wij regelen de rest!

2. Ontvang alle benodigdheden voor het consult rechtstreeks bij u thuis. We zorgen ervoor dat alles snel en veilig wordt bezorgd.

3. Met behulp van onze handige hulpmiddelen begeleiden we u stap voor stap door het proces, zodat we een nauwkeurige beoordeling van de mondgezondheid kunnen maken.

4. De mondhygiënist vraagt u om een foto van het gebit van uw kind te maken en deze te delen. Zo kunnen we een nog beter inzicht krijgen in de mondgezondheid van uw kind.

5. Op basis van de verkregen informatie geven we gepersonaliseerde adviezen en instructies om de mondgezondheid van uw kind te verbeteren.

We zorgen ervoor dat er een vervolgafspraak wordt gepland om de voortgang te bespreken en eventuele verdere stappen te ondernemen. Deze zorg is onder de 18 jaar geheel vergoed vanuit de zorgverzekering: Voorkomen is beter dan genezen, daarom wordt deze zorg volledig vergoed voor kinderen onder de 18 jaar! Gaatjes en mondproblemen behoren tot het verleden!

bottom of page